Lid worden?

Kom een keer kijken. We zijn open op: zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur en woensdag van 14.30 tot 16.00 uur (vanaf oktober 2020 t/m maart 2021 onder voorbehoud gesloten). De koffie/thee, limonade en koekjes staan klaar. Mocht je vragen hebben dan kunnen wij deze meteen beantwoorden. Niet alleen ouders kunnen lid worden, ook gastouders en opa’s en oma’s zijn van harte welkom.

 

Je kunt ter plekke lid worden voor € 20,- per jaar (neem wel een geldig legitimatiebewijs).

  • Vanaf 1 april is ons lidmaatschap € 15,- 
  • Vanaf 1 juli is ons lidmaatschap € 10, – 
  • Vanaf 1 oktober € 5,- . 

Speelgoed lenen kost € 0,25 tot € 1,- per stuk per 3 weken.

Word je lid in december dan krijgt je deze maand cadeau. Wanneer je vrijwilliger bij ons wil worden krijgt je een kosteloos lidmaatschap en je leent onbeperkt speelgoed voor twee maanden gratis. Om je inzet te belonen als vrijwilliger.

Informatieboekje 2021 en inschrijfformulier Speel-o-theek Castricum.

Ook kan je bij ons een cadeaubon aanschaffen om een ander gezin lid te maken, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, kraamcadeau of als Sinterklaas – of Kerstcadeau. Hiermee maak je een gezin voor de rest van het jaar lid van de Speel-o-theek. De cadeaubon gaat vanaf elk gewenst kwartaal in en loopt automatisch tot met het einde van het jaar.


Verlengen

Mocht je speelgoed willen verlengen met drie extra weken dan kun je dit doen via deze website bij ‘contact/verlengen’. Een verlenging aanvragen kost geen geld, het leengeld betaal je bij inlevering van het speelgoed.