Speelgoed van de maand

JANUARI EN FEBRUARI: VERKLEEDKLEDING

Onze verkleedkleding bestaat uit o.a. olifanten, lieveheersbeestjes, krokodillen, bijtjes en nog veel meer dieren. Naast dierenverkleedkleding hebben we ook ridderpakken, indianen, Spiderman, Mega Toby, prinsessenjurken en Spaanse jurken. Een jurk uit de film Frozen mag natuurlijk niet ontbreken. Kom kijken en zoek iets leuks uit voor de Carnaval!

We openen 2017 met een Maandtopper Actie: elk lid mag één stuk gratis verkleedkleding lenen! Een nieuw lid mag twee stuks verkleedkleding gratis lenen!


F18 (2)
MEGA MANDY_2014 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVEMBER EN DECEMBER 2016: PUZZEL MAAND

P10 P6 P80 P135 P185

 

Het weer wordt weer kouder en kinderen spelen minder vaak buiten. Tijd om te gaan puzzelen! Bij ons is er genoeg keus!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OKTOBER: PLAYMOBIL MAAND !!!

f151
F153

 

Met Playmobil zijn jongens en meisjes uren zoet, fijn met regenachtig weer. Ook de kleintjes (vanaf 1,5 jaar) kunnen met Playmobil 1-2-3 lekker spelen. We hebben veel verschillende speelsets te leen, voor ieder iets leuks!
 

 

SEPTEMBER: CONSTRUCTIE SPEELGOED

K4De maandtopper van deze maand is constructie speelgoed, zoals duplo, Kapla, Lego en K-nex. In de speel-o-theek kunt u nog meer constructie speelgoed vinden in de kast bij de kindertafel.

F17

 

 

 

 

 

 

 

 

JUNI EN JULI: VAKANTIESPELLETJES.

Bent u al klaar voor de vakantie? Ook speelgoed hoort daarbij!

We hebben veel leuke vakantiespelletjes, daarom zijn ze nu bij ons het SPEELGOED VAN DE MAAND JUNI EN JULI, zoals  ‘smartgame’ spelletjes, een kwartet of kom gewoon zelf wat leuks uitzoeken voor lieve kinderen op de achterbank van de auto én tijdens de vakantie.

 

juni 1 juni2 juni3 juni4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEI: TIPTOI

globe_foto _KRANT

 

Een kind speelt niet om zich te ontwikkelen. Kinderen ontwikkelen door te spelen. Tiptoi is daar een mooi voorbeeld van.

 

 

In ons assortiment hebben we drie startersets, met een tiptoi pen en vier tiptoi spelletjes en twee tiptoi puzzels, waaronder de Globe puzzel. Erg leerzaam om spelend de wereld te verkennen.

G15

 

Met een starterset kan uw kind meteen aan de slag, interessant om te kijken of uw kind dit leuk genoeg vindt om daarna zelf te kopen.

 

 

APRIL: Frozen

  • De verkleedjurk van Elsa;
  • De poppen Anna en Elsa;
  • Drie verschillende puzzels in één doos.

Mocht het speelgoed zijn uitgeleend dan kunt het reserveren voor € 0,25. Reserveren kan ook via het verlengformulier.

Frozen_3

Frozen_1

Frozen_2