Welkom bij Speel-o-theek Castricum

Zomervakantie

We zijn tijdens de zomervakantie gesloten van 10 juli t/m 20 augustus 2021. 

De laatste zaterdag dat we open is 3 juli en op zaterdag 21 augustus 2021 zijn we weer open van 11:00 tot 13:00 uur. Vanaf 21 augustus gaan we zonder tijdslot werken!

Op woensdag gesloten t/m september 2021.


 

Speelgoed uitlenen OP AFSPRAAK!

Wij hebben er voor gekozen om ons speelgoed te blijven uitlenen volgens afspraak i.v.m. de beperkte ruimte in de speel-o-theek. 

Er zijn wel een aantal “spelregels” waar wij je aandacht voor vragen.

En die zijn:

  1. We gaan alleen OP AFSPRAAK open.
  2. Je kunt een afspraak maken via verlengen@sotcastricum.nl. Je ontvangt een e-mail met een datum (voorlopig alleen op zaterdagen) en een tijdslot. Dit tijdstip is alleen voor jou gereserveerd.
  3. Per lid maken wij een afspraak van 15 minuten. We vragen je op tijd te komen en het bezoek zo kort mogelijk te houden. Wacht eventueel in de grote hal van Geesterhage, bij de blauwe bank, als er nog een ander lid binnen is. Houd rekening met de 1,5 meter afstand, dat doen onze vrijwilligers ook.
  4. Je leent het speelgoed standaard voor drie weken. Het is ook mogelijk direct voor zes weken te lenen. Mocht je dat willen geef het dan direct bij binnenkomst aan de balie.
  5. Wij laten per keer maximaal 1 ouder en hun kind(eren) binnen. Draag een mondkapje en desinfecteer de handen van jezelf en je kind bij de balie met de desinfectie gel.
  6. Je kan bij tabblad speelgoed wel alvast het assortiment bekijken.
  7. Als je lid wilt worden maken wij een 20 minuten afspraak met je.

Wij hopen onze leden en hun (klein)kinderen blij te maken met ons speelgoed. Met de bovenstaande aanpassingen kunnen wij op een verantwoordelijke en veilige manier weer open voor onze leden.

Als er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. Je kan een mail sturen naar info@sotcastricum.nl 

Met vriendelijke groet,

Namens alle vrijwilligers van Speel-o-theek Castricum


WELKOM BIJ SPEEL-O-THEEK CASTRICUM

Je leent bij ons speelgoed, zoals je bij de bibliotheek boeken leent. Voor een periode van drie weken neem je het speelgoed mee naar huis en na die tijd kan het speelgoed teruggebracht of verlengd worden.

Geen zolders meer vol met speelgoed!
Lekker weer terugbrengen als de kinderen er niet meer naar omkijken! Vind je kind het speelgoed erg leuk om mee te spelen, dan kun je altijd nog overwegen om het te kopen. Op deze manier maken we nu al meer dan 125 kinderen blij met leuk en leerzaam speelgoed.

 


KinderZwerfboekStation

Het enige echte KinderZwerfboekStation in Castricum heeft een nieuwe boekenkast.

Alle kinderen in Castricum kunnen hier een boek kiezen, lezen en weer laten zwerven!