Kidsvakantiecocktail

KidsVakantieCocktail

De aanmeldingen voor de KidsVakantieCocktail gaan van start!

Dit jaar doen 16 enthousiaste organisaties mee. De deelnemende organisaties bieden een breed scala aan leuke en verrassende activiteiten in de vakantieperiode (vanaf 23 juli t/m 1 september). Voor de leeftijd van 2 tot 12 jaar.

Aanmelden doet u bij de organisaties zelf per mail en/of telefonisch.

Speel-o-theek Castricum heeft de coördinatie gedaan, er zijn ruim 40 kinderactiviteiten in Castricum, Akersloot en Limmen. Anne-Marie Sjardin en Natalie van der Kolk hebben zich ingezet om zoveel mogelijk verschillende kinderactvititeiten te verzamelen.

De KidsVakantieCocktail flyers worden verspreid in de verschillende kernen. Kinderen kunnen zich onbeperkt opgeven voor de activiteiten. Het volledige programma van de KidsVakantieCocktail vind u hier (Bekijk de flyer.) en op de websites van de deelnemende organisaties.

Alle KidsVakantieCocktail activiteiten zijn;

De Sprookjestuin bij Tuin van Kapitein Rommel is van 23 t/m 27 juli. Wie van actie houdt kan op 24 juli en 25 augustus terecht voor een Clinic Mountainbiken in Akersloot. Cool springen op de aerodynamische tumblingbaan van DOS kan op 24 juli voor twee leeftijdsgroepen.

Berg en Bal staat paraat voor een partijtje onvervalst klimmen naar de top op 25 juli en 15 augustus, en het spectaculaire Glow in The Dark tennis op 1 en 22 augustus en altijd al willen boogschieten? Dat kan op 27 juli en 17 augustus. Bij Forte Kinderopvang is er een interactieve show met handpop Juul op reis, bij de locatie Boomhut op dinsdag 25 juli. Er zal weer een bruisende speelgoedmarkt georganiseerd worden op 25 juli door Speel-o-theek Castricum op het schoolplein van de Sokkerwei school.

Bij Jeugd en Techniek kan op 26 juli kennisgemaakt worden met techniek, timmeren, glas graveren voor jongens en meisjes. Bij Huis van Hilde word in de zomerperiode op elke woensdag t/m zondag een ArcheoHotspot georganiseerd. Een spannend insectenhotel knutselen kan op 28 juli bij de Springplank Speelwereld.

Wie van avontuur houdt kan zich opgeven voor een redding en strandspel activiteit van onze eigen Castricumse Reddingsbrigade om te zien hoe een redding in elkaar steekt, de reddingsboot (op het droge) werkt quiz op 31 juli. Ook heeft het Huis van Hilde op elke dinsdag een creatief poppentheater met kleine Hilde. Bij Springplank speelwereld is nog meer leuks te beleven, namelijk voor peuters en kleuters in het wild, het thema de schat van de zeerover op 3 augustus en toverdokter op 30 augustus, neem dan je knuffel mee.

Ook Jazzdance van Dos voor kleuters wordt gegeven op 3 augustus. Een creatieve kralen armband workshop kan je doen by Made by beads op 8 augustus. Beeldhouwen met speksteen kan je doen bij Eye Inspire op 8 en 14 augustus in Limmen. Voor leergierige mini koks is er een sushi workshop op 11 augustus bij restaurant Sakura.

Op 17 augustus wordt een spannende battle tafeltennis gehouden bij Tafeltennisvereniging Castricum. Bij Forte staat ook op het programma een workshop theater, in de mooie locatie De Boomhut. En het Beestjespad is ook weer te zien in Tuin van Kapitein Rommel van 22 tot en met 25 augustus.

Bij boekhandel Laan word er voorgelezen met aansluitend een speelactiviteit op 23 en 25 augustus en voor peuters en kleuters op 30 augustus en 1 september. Dit  jaar regelt DOS weer het actieve trampoline springen, op 23 augustus. Voor nog meer sportief werk, met de klemtoon op spel en plezier, kunnen kinderen op 23 augustus in Zwembad De Witte Brug Ganzenbordzwemmen.

Er wordt poëzie gemaakt en op een shirt gedrukt, bij boekhandel Laan is dat op 27 augustus. In Limmen heeft Forte Kinderopvang op 29 augustus ook de interactieve show voor peuters en kleuters.

Uw (klein) kind hoeft zich niet te vervelen, met zoveel verschillende soorten activiteiten vliegen de zes weken zomervakantie voorbij. Je zou er bijna voor thuis blijven. Wilt u volgend jaar mee doen met een leuke kinderactiviteit? U kunt zich aanmelden via kvc.castricum@gmail.com

 

Alle organisaties;

 

 1. Sprookjestuin + Beestjespad Tuin van Kapitein Rommel www.tuinvankapiteinrommel.nl
 2. Clinic Mountainbike KPBiking Meervogels www.kpbiking.nl
 3. Tumblingbaan springen + Jazzdance / kleuterdans + Trampolline springen DOS  www.doscastricum.nl
 4. Klimmen + Glow in the dark tennis + Boogschieten Berg en Bal www.bergenbal.nl
 5. Interactieve show “met handpop Juul op reis” + Workshop theater Forte BSO www.fortekinderopvang.nl
 6. Speelgoedmarkt Speel-o-theek Castricum
 7. Kennismaking met techniek timmeren, solderen, glas graveren. Jeugd en Techniek www.jetcastricum.nl
 8. ArcheoHotspot + Creatief poppentheater Huis van Hilde www.huisvanhilde.nl
 9. Insectenhotel knutselen + Peuters & Kleuters in het wild, met de thema’s “de schat van de zeerover” en “Toverdokter” Springplank Speelwereld www.springplank-castricum.nl
 10. Redding/strandspel Reddingsbrigade www.reddingsbrigade.nl
 11. Workshop kralen armband Made by beads www.madewithbeads.nl
 12. Beeldhouwen met speksteen Eye Inspire www.eyeinspire.extro.nl
 13. Sushi workshop Restaurant Sakura www.sakura-castricum.nl
 14. Battle tafeltennis Tafeltennis vereniging Castricum www.ttvcastricum.nl
 15. Voorlezen en speelactiviteit + poëzie maken & op t-shirt drukken Boekhandel Laan www.kantoorboek.nl
 16. Ganzenbordzwemmen Zwembad de Witte Brug www.dewittebrug.nl