Voorbereidingen KidsVakantieCocktail Castricum van start!

De KidsVakantieCocktail (KVC) is al jaren een begrip in de CAL gemeente met veel verschillende sportieve, creatieve en vrijblijvende kinderactiviteiten. Zoals bijvoorbeeld tumblingbaan springen, vlotten bouwen, wandklimmen, kinderyoga, mountainbiken, speurtocht, insectenhotel knutselen, jazzdance, tafeltennis, speelgoedmarkt, ganzenbord zwemmen. Het is de manier voor kinderen en hun ouders om via de KidsVakantieCocktail kennis te maken met de verschillende organisaties en verenigingen in Castricum, Akersloot en Limmen.

De voorbereidingen van de KidsVakantieCocktail zijn in volle gang. Om een goede variatie aan activiteiten aan te bieden nodigen we alle organisaties en verenigingen uit om mee te doen met een leuke activiteit voor kinderen van 2-12 jaar in de zomervakantie (21 juli t/m 1 september). Voor de zomervakantie wordt een overzichtelijke activiteiten flyer uitgedeeld in de CAL gemeente.

Door een goed samenwerkingsverband wordt de KVC ook dit jaar weer een groot succes. Aan de KidsVakantieCocktail dames, Anne-Marie Sjardin (rechts) en Natalie van der Kolk zal het niet liggen! Bij vragen of meer informatie mail naar KVC.Castricum@gmail.com